weibel installation


Gå til indhold

Sparetips

Info / kontakt

Her på siden har samlet lidt råd og links til hvordan du sparer på strømmen

Den billigste el er den, du ikke bruger. Og du kan selv gøre meget, for at spare på energien hjemme. Hvordan sparer du selv på strømmen?

Sluk lyset
Sluk lyset efter dig. Dagslyset er helt gratis!

Brug sparepærer/ledpærer
Skift mindst tre almindelige glødepærer ud med sparepærer, og spar en masse strøm. Sparepærer bruger kun en fjerdedel af den strøm, som almindelige glødepærer bruger. Og så holder de oven i købet 5-15 gange længere.

Glem forvarmen og husk eftervarmen
Laver du ovnretter til middag, så lad være med at forvarme ovnen. Fyld også gerne ovnen op med flere retter på én gang. For du kan sagtens både stege og bage samtidigt, uden at retterne tager smag af hinanden. Udnyt eftervarmen, og sluk for ovnen 5-10 minutter, før maden er færdig.

Drop standby
Sluk for de elapparater, du ikke bruger, og undgå unødigt standbyforbrug. En familie bruger i gennemsnit 650 kroner om året på standby. Spild af penge og god energi.

Brug Strømspareskinner
Vælg Strømskinner der slukker for alt udstyr via usb porten på din pc, vælg skinner der slukker for alt udstyr omkring fjernsynet, dvd, parbol etc.

Fyld maskinerne
Fyld opvaskemaskinen og vaskemaskinen helt, før du tænder, og vask ved lavere temperaturer. Drop kogevasken. 60 °C er nok til at vaske pænt og rent. En kulørtvask kan klares på 40 °C. .10. Husk at mange vaskpulvere i dag kan bruges på 30 grader. Brug tørresnorenLinks :

Sparegrisen-el

Besparelse med sparepærer

Søg

Retur til indhold | Retur til hovedmenu