Kvalitet der skal holde længe

Når en af de kommuner vi samarbejder med, som f.eks. Gladsaxe kommune, beder os om at udføre en opgave, så forventer de naturligvis, at vi leverer hurtigt, enkelt og billigst muligt målt på kvalitet og pris. Præcist som når vi arbejder for erhvervslivet eller private kunder. Men derudover er det også vigtigt for kommunerne, at de får den samme mand i røret, uanset om det drejer sig om el-opgaver på skoler, sportspladser eller svømmebade. Og det gør de hos os.

Store og små opgaver til tiden

I takt med, at lyskilderne bliver bedre med naturtro farveangivelse og mindre energiforbrug giver det god mening at udskifte de gamle armaturer alle offentlige steder til LED-armaturer, der bruger langt mindre energi samtidig med, at de er lettere at styre. Her har vi erfaring fra arbejdet med lys i sportsklubber og på sportsstadions, hvor det kræver erfaring med store anlæg. Men vi udfører naturligvis også dagligdags opgaver som at reparere stikkontakter, dørtelefoner eller udskifte lysstofrørsarmaturer til glæde for miljøet.

Vores specialister skaber tryghed

Vi udvikler løbende de særlige kompetencer, som vi ved, er værdsatte i det offentlige. Det kan f.eks. være udarbejdelse af elarbejde i svømmehaller og -bade, hvor det altid er de samme Weibel medarbejdere, der varetager opgaven. Det skaber tryghed for, at vi kan etablere og montere de store pumper og rensningsanlæg sikkert og korrekt hver gang 100% efter reglerne.