Kvalitet og service der holder længere

Når en kommune som fx Gladsaxe kommune, beder os om at udføre en opgave, så forventer de naturligvis, at vi leverer hurtigt, enkelt og billigst muligt. I samarbejde med den offentlige instans forventningsafstemmer vi altid kvalitet og pris. Præcist som når vi arbejder for erhvervslivet eller private kunder.

Derudover er det også vigtigt for kommunerne, at de får den samme mand i røret, uanset om det drejer sig om el-opgaver på skoler, sportspladser eller svømmehaller. Det gør de hos Weibel Installation A/S.

Weibel Installation A/S har altid haft offentlige kunde og har det stadig. Vi er derfor klar over de høje kvalitets- og servicekrav der ønskes, og som Weibel Installation A/S efterlever hver eneste dag.

Store og små opgaver til tiden

I takt med, at lyskilderne bliver bedre med naturtro farveangivelse og mindre energiforbrug giver det god mening at udskifte de gamle armaturer alle offentlige steder. Udskiftningen kan gøres til LED-armaturer, der bruger langt mindre energi samtidig med, at de er lettere at styre.

Weibel Installation A/S har viden fra arbejdet med lys i sports- og idrætsanlæg, hvor det kræver erfaring med store anlæg.

Weibel Installation A/S udfører naturligvis også dagligdags opgaver som at reparere stikkontakter, dørtelefoner eller reparation af lysinstallationer.

Vores specialister skaber tryghed

Vi udvikler løbende de særlige kompetencer, som værdsættes i det offentlige. Det kan f.eks. være udarbejdelse af elarbejde i svømmehaller og -bade, hvor det altid er de samme medarbejdere, der varetager opgaven. Det skaber tryghed for, at vi kan etablere og montere de store pumper og rensningsanlæg sikkert og korrekt hver gang.

Til prisen og til tiden…