Nybyggeri og renovering – den kompetente partner

Vi deltager jævnligt i større og mindre nybygnings- eller renoveringsprojekter, hvor vi enten er hoved-, under- eller fagentreprenør. Vi er kort sagt erfarne medspillere på byggepladserne og står for at etablere alt fra byggestrøm til udendørsbelysning, gangbelysning og alt elarbejde inde i bygningerne.

Vi har stor erfaring og ekspertise i at vejlede byggeherre og entreprenør om effekten af at energioptimere i både virksomheder, offentlige kontorer og private hjem. Der er store besparelser at hente på at tænke energiforbruget ind tidligt i processen både i nybyggeri, men også renoveringer af bygninger, som både nedbringer elforbruget og nedsætter CO2 udledningen.

Godt håndværk og nyeste teknologi

Vi er erfarne el-håndværkere i etablering ombygning og renovering af små og store tavleanlæg. Men vi arbejder naturligvis også med den nyeste teknologi som f.eks. Intelligente Bygningsinstallationer, som kan skaleres op og ned og bidrage til at mindske energiforbruget og højne komfort og tryghed på arbejdspladser og i private hjem.

El-teknik renoveringsarbejde

  • Renovering med totalentreprise, delentreprise eller fagentreprise
  • Intelligente Bygningsinstallationer (IBI) skaleret til store offentlige bygninger, virksomhedskontorer og private hjem med styring af indeklima, dynamisk lys og ventilation
  • Alt i el med LED-belysning og sensorer
  • Forsyning og tavler
  • Fiber, data og WiFi
  • Brand og sikringsteknik

Tæt samarbejde og åben dialog

Uanset hvilken rolle vi har i projektet, indgår vi i et tæt samarbejde med entreprenører og rådgivere ud fra tegninger og den øvrige tekniske dokumentation i en åben dialog. Og vi er naturligvis altid opdateret i de gældende love og regler, der er på området.