Nybyggeri og renovering – vi er din kompetente samarbejdspartner

Weibel Installation A/S er en erfaren medspiller på byggepladsen.

Vi deltager jævnligt i større eller mindre nybygnings- og renoveringsprojekter. Ved projekterne er vi enten hoved-, under- eller fagentreprenør. Vi etablere alt fra byggestrøm til udendørsbelysning, gangbelysning og alt el-montage inde i bygningerne.

Både ved nybyg eller renovering er der også store besparelser at hente ved at tænke energiforbruget ind tidligt i processen. Der kan resultere i nedbringelse af elforbruget og CO2 udledningen.

Hos Weibel Installation A/S har vi stor erfaring og ekspertise i at vejlede byggeherre og entreprenør om effekten af energioptimering i både virksomheder, offentlige kontorer eller private hjem.

Godt håndværk og nyeste teknologi

Erfarne el-håndværkere i alt der vedrøre tavleanlæg.

Alt arbejde indenfor den nyeste teknologi som f.eks. Intelligente Bygningsinstallationer, der kan bidrage til at mindske energiforbruget og højne komfort og tryghed på arbejdspladser og i private hjem.

El-teknisk renoveringsarbejde

  • Totalentreprise, delentreprise eller fagentreprise
  • Intelligente Bygningsinstallationer (IBI) skaleret til store offentlige bygninger, virksomhedskontorer og private hjem med styring af indeklima, belysning og ventilation
  • Energioptimering med LED-belysning og sensorer
  • Forsynings- og tavleanlæg
  • Fiber, data og WiFi
  • Brand- og sikringsteknik

Tæt samarbejde og åben dialog

Uanset hvilken rolle vi har i projektet, indgår vi i et tæt samarbejde med entreprenører og rådgivere ud fra tegninger og den øvrige tekniske dokumentation i en åben dialog.

Weibel Installation A/S er naturligvis altid opdateret i de gældende love og regler, der er på området.