Vandtætte løsninger
– kvalitet der skal holde længe

Når f.eks. Gladsaxe kommune beder os om at udføre en opgave, så forventer de naturligvis, at vi leverer hurtigt, enkelt og billigst muligt målt på kvalitet og pris. Præcist som når vi arbejder for erhvervslivet eller private kunder. Men derudover er det også vigtigt for kommuner, at de får den samme mand i røret, uanset om det drejer sig om el-opgaver på skoler, sportspladser eller svømmebade. Og det gør de hos Weibel.

Eksperter i vandområder

Vi udvikler løbende vores særlige kompetencer, som er værdsat i det offentlige. Det kan f.eks. være udarbejdelse af elarbejde i svømmehaller og -bade, hvor det altid er de samme Weibel medarbejdere, der varetager opgaven.

Det skaber tryghed for, at vi kan etablere og montere de store pumper og rensningsanlæg sikkert og korrekt hver gang. Medarbejderne er naturligvis også helt inde i de offentlige regler om vandkvalitet og rensningstid i offentlige svømmehaller. Den enkelte svømmehalsleder kan være tryg ved, at vi etablerer føringsveje og monterer styringer til vandbehandlingssystemer helt efter bogen.

El-installation og service

  • Alt i belysningsanlæg til almene boligselskaber
  • Styringssystemer til svømmehaller og -bade
  • LED-lys med styringsenheder til sportsstadions og svømmebade
  • Alt i el til sportsklubber, børnehaver, skoler, ungdomsklubber og plejehjem
  • Gratis rådgivning om udskiftning af netværksanlæg og IBI ved renovering, tilbygning eller nybyggeri