Fokus på det gode håndværk, kvalitet og service

Weibel Installation A/S blev stiftet i 1999 i Gladsaxe af tre elektrikere, der ønskede at skabe deres egen elinstallatør virksomhed med fokus på det gode håndværk, kvalitet og service, hvor man samtidig tog sig tid til at uddanne talentfulde unge mennesker. Af de tre stiftere; Hans Weibel, Steen Thomsen og Benny Jørgensen, er der i dag kun Steen Thomsen tilbage i firmaet.

Siden 1999 er der kommet to nye partnere til, der begge begyndte som svende i firmaet. Det er Kim Lassen og Peter Børsen, der også står for det gode håndværk og brug af den nyeste teknologi kombinere med et menneskesyn, der har ført til flere CSR tiltag med fokus på udfordrede unge og miljøvenlige løsninger.

Vores miljø

Det er vigtigt for os at tænke og arbejde bæredygtigt. Derfor indarbejder vi altid løsninger, der ikke belaster miljøet unødigt. Vores medarbejdere har i den grad hjertet med sig, når de som en naturlig del af arbejdet sikrer, at projekterne udføres med sund fornuft og fremsynede løsninger, der sikrer alle vores projekters bæredygtighed.

Vores CSR

Eftersom Weibel A/S begyndte som elinstallatør i Gladsaxe kommune har vi i dag både en stærk lokal og regional forankring. Vi støtter bl.a. fodboldklubberne i området med sponsorater. Derudover er vi med i et projekt, der hjælper udsatte unge i arbejde. Det hedder ”Den Sociale Kapitalfond”, og er et samarbejde mellem Tryghedsfonden og private virksomheder, der klæder virksomhederne på til at uddanne og beskæftige sårbare unge. Det harmonerer med vores grundlæggende menneskesyn, hvor vi mener, at alle har et talent, bare de får chancen for at vise det.