Fokus på det gode håndværk samt høj kvalitet og skarp service

Weibel Installation A/S blev stiftet i 1999 i Gladsaxe kommune af 3 elektrikere.

De 3 elektrikere ønskede at skabe en elinstallatør virksomhed med fokus på det gode håndværk, kvalitet og service. Der skulle samtidig være tid til at uddanne talentfulde unge mennesker.

Navnet Weibel Installation A/S er efter tidligere ejer Hans Weibels efternavn. Det har fortsat været sådan igennem historien. Weibel Installation A/S er en velkendt og velrenommeret EL-installatør i Gladsaxe Kommune, og gennem tiden er navnet blevet til det mere mundrette ‘Weibel’ blandt vores faste kunder og samarbejdspartnere.


Historiske tal:

  • År 1999: Weibel Installation A/S stiftes af Hans Weibel, Steen Thomsen og Benny Jørgensen.
  • År 2006: Benny Jørgensen trækker sig.
  • År 2009: Hans Weibel trækker sig grundet sin overgang til pension.
  • År 2009: Steen Thomsen fortsætter i ejerkredsen med Kim Lassen og Peter Børsen, der er 2 elektriker fra medarbejderstaben.
  • År 2018: Peter Børsen udtræder af ejerkredsen.
  • År 2023: Steen Thomsen udtræder af ejerkredsen. Kim Lassen overtager fuldt ejerskab af Weibel Installation A/S.

 

Vores miljø

Det er vigtigt for os er at tænke og arbejde bæredygtigt. Derfor indarbejder vi altid løsninger, der ikke belaster miljøet unødigt. Vores medarbejdere har i den grad hjertet med sig, når de som en naturlig del af arbejdet sikrer, at projekterne udføres med sund fornuft og fremsynede løsninger, der sikrer alle vores projekters bæredygtighed.

Vores CSR

Eftersom Weibel Installation A/S begyndte som elinstallatør i Gladsaxe kommune har vi i dag både en stærk lokal og regional forankring. Vi støtter bl.a. fodboldklubberne i området med sponsorater. Derudover er vi med i et projekt, der hjælper udsatte unge i arbejde. Det hedder ”Den Sociale Kapitalfond”, og er et samarbejde mellem Tryghedsfonden og private virksomheder, der klæder virksomhederne på til at uddanne og beskæftige sårbare unge. Det harmonerer med vores grundlæggende menneskesyn, hvor vi mener, at alle har et talent, bare de får chancen for at vise det.