Vi tror på godt håndværk, selv i en højteknologisk verden

Evnen til at lytte og rådgive er stadig grundlæggende i en højteknologisk verden. Et godt håndværk, god kundeservice og forståelsen for de mange muligheder sikre, at du får præcis den løsning du har brug for nu – og i fremtiden. Vi rådgiver i alt fra el-tavler, LED-lys, intelligente bygningsinstallationer, varmepumper samt sikring og alarmer.

Opgaver vi løser

EL-INSTALLATION

Der findes ikke nogen opgaver, der er for store eller for små for os. Som en mellemstor elinstallatør har vi fleksibiliteten til at mande op og ned ved opgaverne – og forløbet i en opgave.

Varmepumper

Luft til luft varmepumpe – Et win-win-win energianlæg. En luft til luft varmepumpe kan tjene sig hjem på to år. Kontakt Weibel Installation A/S for at høre mere omkring din nye varmepumpe.

IBI

Den teknologiske udvikling er med til at løfte effekten af de Intelligente Bygningsinstallationer. Få etableret styring af dine enheder med hjælp fra Weibel Installation A/S.

Energioptimering

Spørgsmålet er ikke, om det giver mening med energioptimering. Spørgsmålet er, hvordan I får det udført.
Kontakt Weibel Installation A/S for at høre mere om energioptimering.

Sikring & Adgang

Når det gælder sikring og adgangskontrol til det private, er de rigtige produkter til den rigtige pris en god start. Du får hos Weibel Sikring og Adgang ApS en dygtig specialist, der både rådgiver og udføre alarmløsninger til det private.

FIBER, DATA OG NETVÆRK

Som moderne elinstallatører er vi både erfarne håndværkere og specialister i data, netværk og fiber. Kontakt Weibel Installation A/S, så finder vi den korrekte løsning til dig.